Pınarönü Ortaokulu

Vizyon: Türkiye´deki ve diğer çağdaş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla yarışan, kaliteli ve seçkin bir eğitim kurumu olma yolunda ilkeli, ahlaklı ve akademik başarısı yüksek bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrenci merkezli bir eğitim anlayışıyla ´bütün öğrenciler öğrenebilir´ düşüncesinin kabul edildiği ve uygulandığı bir eğitim ortamında, içinde bulunduğu çağın ihtiyaçlarını algılayabilen ve bunlara yanıt verebilecek yetilerini sürekli geliştirebilen, bilgiye ulaşabilen, bilgiyi kullanabilen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 14.50
Servis Bilgisi: Öğretmenler servis ile ulaşım sağlamaktadırlar.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://pinaronuortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Silopi ilçesine 12 km uzaklıkta Cizre yolu üzeri Pınarönü Köyü Silopi/ŞIRNAK

Derslik :-1
Kütüphane Kitap Sayısı :500
Öğretim Şekli :Okulumuzda ilkokul ve ortaokul aynı binada eğitim-öğretim görmektedir. Sabah ortaokul , öğleden sonra ilkokul eğitim-öğretim görmektedir.

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Silopi-Cizre arasında bulunan köyümüz tarihi İpekyolu üzerinde bulunmaktadır. Köye Silopi-Cizre arası çalışan minibüsler ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Silopi ilçesine 12 km uzaklıkta